top of page
20231213_123631.jpg

ABOUT STERKK STUDENT

STERKK STUDENT IS ONDERDEEL VAN COACHPRAKTIJK STUDIO STERKK

Mijn naam is Carola Drontmann ik ben  al ruim 12 jaar actief als professioneel coach en heb mijn eigen coachpraktijk STUDIO STERKK. Ik ben begonnen met het coachen van kinderen en we zijn inmiddels uitgegroeid tot een praktijk voor jongeren, studenten, jongvolwassenen en young professionals. Samen met professioneel coach Hilde van Etten hebben we STUDIO STERKK en STERKK STUDENT ontwikkeld.

STUDIO STERKK

Veel jongeren zijn bij STUDIO STERKK op ontdekkingsreis gegaan naar en in zichzelf. Ze hebben geleerd wat hun kwaliteiten en valkuilen zijn. Hoe belangrijk het is om grenzen aan te geven, maar ook te verleggen. Geen ''zweverige'' en theoretische zoektocht maar een concrete, positieve en direct toepasbare aanpak. We geloven in open, eerlijke en duidelijke communicatie, waarbij jongeren, studenten van MBO, HBO en Universiteit en Young professionals ervaren dat ze ZELF de eerste stap kunnen zetten door in beweging te komen.

Mede door de maatschappelijke veranderingen, de huidige prestatiedruk, de normalisering van drugs, de individualisering en de grenzeloosheid merkten wij dat jongeren, het door ons ontwikkelde coachprogramma, eigenlijk allemaal goed kunnen gebruiken. Vanuit STUDIO STERKK is het idee ontstaan voor STERKK STUDENT.  Wil je meer weten kijk op: www.studiosterkk.com

STERKK STUDENT

Steeds vaker voelde ik de behoefte om dit coachprogramma voor een groter publiek toegankelijk te maken. 

Uit het laatste kwartaalonderzoek blijkt dat 1 op 3 jongeren kampt met klachten als het gaat om mentale gezondheid. Kijk naar de cijfers vanuit het Trimbos instituut (https://www.trimbos.nl/ ). De media besteedt er inmiddels bijna dagelijks aandacht aan. Met ons platform willen we bereiken dat hier niet alleen nog meer aandacht voor komt, maar we willen concrete hulp en ondersteuning bieden.

WIJ HEBBEN EEN MISSIE

Wij zijn vol vertrouwen bezig met deze PREVENTIEVE MISSIE. Dit landelijk platform sluit aan bij de behoefte van deze online generatie. Ze weten in veel gevallen dat ze ondersteuning kunnen gebruiken maar weten moeilijk een concrete weg te vinden. STERKK STUDENT maakt het graag overzichtelijk en direct toepasbaar.

 

Werken aan je mentale gezondheid is geen knopje dat je kunt indrukken. Je mentale gezondheid is altijd in ontwikkeling. Het is een proces wat je mag ontwikkelen ongeacht hoe oud je bent. Bij STERKK STUDENT begint een mentale gezondheid met bewustwording van je gewoontes.

Het is een geweldige verrijking om te leren wat je eigen 5 TOOLS zijn. We leren te weinig over ons denken en voelen en hoe we dit ZELF kunnen sturen. Ik ben begonnen bij kinderen, nu voor jongeren en studenten en wie weet straks ook voor 30/40+. Want ook daar zijn deze 5 TOOLS goed inzetbaar. Het is een cadeau voor jezelf!

Mentale gezondheid begint met bewustwording en dit doe je met de 5 TOOLS.

PREVENTIEVE BEWEGING
Kortom wij geloven in een
preventieve krachtige beweging voor jongeren, studenten,

jongvolwassen en Young professionals. Een kleine verandering maakt in veel situaties al een heel groot verschil. Wij geloven in: CHANGE YOUR HABITS en begin met de 5 TOOLS!

HET LEVEN IS GEEN PROJECT MET EEN EINDDOEL

Mede door de prestatiedruk, de maatschappelijke veranderingen, de hoeveelheid keuzes, de invloed van sociale media en de woningnood wordt het voor de jongeren in de leeftijd van 17-27 jaar niet gemakkelijker. Bij opgroeien en studeren horen teleurstellingen en tegenslagen. De kracht van succes is het omgaan met tegenslagen. Met het groeipad (5 TOOLS) blijf je doen wat bij je past.

bottom of page